Treenista ja lisäravinteista juttua rehellisesti

Timo Niskanen

Moikka, olen Timo Niskanen, 1995 vuonna syntynyt nuori bodarin alku kotoisin Juuasta. Treenitaustaa minulla on 2015 vuodesta lähtien ja nyt keväällä 2016 kilpailin ensimmäiset kisani. Tämä blogi kertoo minun elämäntyylistä tätä rakasta lajia kohtaan. Lisäksi myös juttuja muusta elämästäni, joten jokaiselle on kyllä jotakin näillä sivuilla

Miellyttävä Kokemus Mustekasetin ostossa

Published last month in Ostoksilla - 0 Comments

Päätin että täytyy ihan tänne blogiinkin kirjoittaa, kun oli kerrankin niin hyvä kokemus kaupassa.

Sitähän sanotaan aina, että kun kokemus jostakin asiasta on hyvä, kerrot siitä ehkä parille kaverillesi. Sitten kun kokemus on huono, kerrot koko maailmalle. Ehkä voisin tehdä tästä sitten pienen poikkeuksen, kertomalla miten mukavasti ja helposti sain hankittua uuden mustekasetin netin puolelta, kiitos InkClubin!

Miksi olen inhonnut mustekasettien ostoa​

mustekasetti

Itse pidän musteesta enemmän iholla kuin tulostimessa

​Elämässä on muutamia asioita mitä en tykkää ostaa (vaikka muuten olenkin tälläinen aika kova shop-a-holic) ja yksi niistä on musteet tulostimeen. Voiko juuri tylsempää asiaa olla, kuin jonkun mustekasetin ostaminen? En ole ainakaan itse juuri pahempaa ja tylsempää löytänyt.

Tuon takia yritinkin tehdä tästä ostoprosessista viime kuussa helpompaa, ja käännyin netin puoleen. Ja sieltä vastaan osui tälläinen mustekasetteja käsittelevä kirjoitus.

En ikinä ollut ostanut tulostinmusteita netin kautta, mutta sehän kävi kovasti järkeen. Jokainen joka on musteita jostakin Gigantista ostanut tietää, kuinka ikävää ja tylsää se on etsiä sitä tarvitsemaansa yhtä tiettyä mustekasettia sieltä muiden seasta. Kun monesti ne on järjestetty jotenkin ihan oudostikkin, että sitä pitää oikeesti lukea melkein kaikki musteet ennen kuin löytää sen yhden jota etsii.

Parasta netiltä ostettaessa onkin ehkä se, että sivuilta voi hakea suoraan kirjoittamalla sen mustekasetin mallinumeron jota etsii. Ei tarvii itse tutkia silmillä, vaan kirjoittaa vaan että tätä tulostinmustetta etsin, kiitos! Ja tadaa, hetken päästä se onkin siinä suoraan tarjolla. Sitten vain muste ostoskoriin ja kassan kautta homma on hoidettu tosi nopeasti. Itsellä taisi mennä joku 5 minuuttia, kun Inkclubin kautta tuon musteen tulostimeen tilasin.

Jatkossa tilaankin aivan varmasti kaikki musteet ja muut tuollaiset tylsät toimistotuotteet netistä, kun toi noin helposti toimi. Hinnat oli ainakin yhtä edulliset kuin missään muussa kaupassa, ehkä jopa vähän halvemmatkin. Ja paketti ja musteet tuli kotiin 3 arkipäivässä. Tätä vaan pitäisi just tehdä ennen kuin toi muste loppuu kokonaan, niin ei tarvitsisi sitten olla pari päivää ilman mahdollisuuttaa printata. Sehän kai on se suurin syy, miksi ihmiset ostavat vielä musteita niistä tavallisista tunnetuista kaupoista. Kun se täytyy saada heti.

Jos kuitenkin osaa vähän ennakoida, kannattaa ehdottomasti siirtyä jo 2010 -luvulle, ja ostaa musteet netin kautta. Toimii hyvin ja on paljon kivempaa ja nopeampaa!

No comments yet

Leave a Reply: