Treenista ja lisäravinteista juttua rehellisesti

Timo Niskanen

Moikka, olen Timo Niskanen, 1995 vuonna syntynyt nuori bodarin alku kotoisin Juuasta. Treenitaustaa minulla on 2015 vuodesta lähtien ja nyt keväällä 2016 kilpailin ensimmäiset kisani. Tämä blogi kertoo minun elämäntyylistä tätä rakasta lajia kohtaan. Lisäksi myös juttuja muusta elämästäni, joten jokaiselle on kyllä jotakin näillä sivuilla

Uusia aurinkolaseja ostamassa

Published a couple of months ago in Ostoksilla - 0 Comments

Hyvää huhtikuun ensimmäistä vain kaikille lukijoille!

Tänään on minunkin mielestä sitten jo virallisesti kevät, vaikka maaliskuukin kyllä yleensä mielletään, ainakin virallisest, kevääksi jo. Itse kuitenkin pidän kevään alkua vasta huhtikuun puolella, sillä monesti sää ja ilmasto maaliskuussa on täällä hieman ylempänä Suomea kuitenkin lähes identtinen talven kanssa. Tai ehkä ihan maaliskuun lopulla voi olla jo vähän lämpimämpi, ja lumet alkaa sulaa.

Vaikka nyt ei ookkaan niin keväinen sää, kun katsoo tuosta ikkunastas ulos (sataa räntää ja lunta tullut taas lisää maahan), oli selvä kevään merkki se, että minä päätin ostaa uudet aurinkolasit viime viikolla. Silloin kun vielä oli aurinkoista ja pari tosi lämmintäkin päivää.

Aurinkolasit = mun juttu

En voi mitenkään rehellisesti väittää, että olisin kauhea muotitietoinen tai muuten välittäisin kauheesti siitä, mitä mulla on päällä. Tietty siinä joku raja on, jonka alle en halua mennä, mutta en todellakaan oo ollut se kundi jolla ne muodikkaat kuteet on päällä koulussa tai muualla. Pukeuden kyllä mielestäni ihan tyylikkäästi, mutta suuri osa vaatekaapin sisällöstä on siellä monta vuotta.

Aurinkolasit... no aurinkolasit on kuitenkin jotenkin se mun juttu. Niitä vaihdan varmaan useammin kuin mitään muuta "vaatetta", ja niitä menee vaihtoon jopa kesken vuoden joskus, kun joku ihana uusi pari osuu silmiin. Mulla on myös ollut tapana hankkia ja vertailla aurinkolaseja  (hyvä sivusto btw.) aina kun kevät koittaa, ja tänä vuonna olin hieman etuajassa, mutta en paljon.

mun uudet aurinkolasit

Ongelma on tavallaan se, että mulla löytyy jo muutamat parit noita aurinkolaseja kotoa, joten sitä kaipaisi tavallaan jotakin sellaista uutta. Ei mitään perus Ray Baneja tai aviatoreja, vaan jotakin vähän uudempaa, sellaista 2017 vuoden muotia.

No lopulta päädyin sitten kyllä aika perinteisiin muotoihin, nimittäin pilottilaseihin, mutta laitoin palamaan siinä linssin valinnassa. Mulla on varmaan aina ollut vaan tollaset perus mustat linssit noissa laseissa, mutta nyt hankin sellaset oransin väriset ja peilaavat linssit noihin laseihin. Tämmöset kun tällä kidillä.

Tosi makeet lasit mun mielestä, kun noissa niinkuin yhdistyy toi ihana muoto, joka on jo klassikko ja sitten nuo tosi modernit linssit, jotka on niin muotia kuin vaan voi olla. Sehän tossa on kanssa, että miehillä toi aurinkolasimuoti on yleensäkkin aika paljon rajatumpaa ja tylsempää kuin naisilla, joten sitä ei voi ihan samalla tavalla ottaa jotakin ihan ihme aurinkolaseja, vaan pitää yleensä olla vähän järkeäkin päässä 🙂

No tilasen noi nyt netistä viime viikolla, ja pitäs tulla tänne kotiin perille alkuviikosta. Sitten pääsee toivottavasti testailee sopivasti tiistaina, kun on luvattu taas niin perkuleen hienoa säätä tännekkin. Lasit vaan nenälle ja kyllä kelpaa taas mennä ulkona.

Vinkkinä teille, jotka ootte mun tavoin ostamassa uusia aurinkolaseja näin kesän kynnyksellä. Kannattaa panostaa hieman enemmän noihin laseihin, eikä vaan ostaa niitä halpoja jostakin Stockmannilta tai muualta. Noissa on selvästi parempi suoja tota kirkkautta vasten, jonka takia se mukavuus on ihan eri tasolla. Samaten kuin kestävyys, sillä noi kestää jos niitä pitää oikein monta vuotta.

Ei siis noita tarvii hankkia vaan tyylin vuoksi (vaikka se onkin parasta mulle), vaan niiden käyttö on oikeasti paljon kivempaa kuin halpisaurinkolasien. Suosittelen panostamaan kerralla hieman enemmän, ja sitten pitämään noita vaikka monta vuotta jos ei aurinkolasit muuten kiinnosta.

No comments yet

Leave a Reply: