Treenista ja lisäravinteista juttua rehellisesti

Timo Niskanen

Moikka, olen Timo Niskanen, 1995 vuonna syntynyt nuori bodarin alku kotoisin Juuasta. Treenitaustaa minulla on 2015 vuodesta lähtien ja nyt keväällä 2016 kilpailin ensimmäiset kisani. Tämä blogi kertoo minun elämäntyylistä tätä rakasta lajia kohtaan. Lisäksi myös juttuja muusta elämästäni, joten jokaiselle on kyllä jotakin näillä sivuilla

Treeniä ja pikaisia kuulumisia

Published a couple of months ago in Treenaus - 0 Comments

Hejsan alla!

Selkää tuli tahkottua tuossa eilen!

Ensimmäiseks lämmittelyt huolella ja sen jälkeen:
-Ylätalja mutkatangolla
-Kulmasoutu levytangolla
-Kulmasoutu käsipainolla
-Kulmasoutu pakallinen rintatuettu
-Ylätaljakone pakallinen
-Takaolkapääkone
-Takaolkapäät narulla
-Takaolkapäät käsipainoilla

Se sai riittää tälle kertaa.

On kyllä hienoa treenata ilman kipuja. En vois muuta vaatiakkaan.

Tuo ylätalja versio mutkatangolla on parhaita selkäliikeitä omasta mielestä. Saa todella kovan venytyksen ja rutistuksen aina ylälatseista sinne alaselkään asti. Kannattaa siitä tangosta ottaa kiinni viimeisimmästä mutkasta ja laittaa se tanko poikittain eli samalla tavalla tanko kuin se olisi maassa makaamassa. Tälleen ei koske ranteisiin.

Harmitti tuossa kun en voinut tätä liikettä tehdä aikoihin koska olkapäät otti epäkkäisiin yläasennossa kiinni ja aiheutti kovaa kipua sitten niskaan.  Nyt tein vikat sarjat 100 kilolla. Joutuu näin hennolla kaverilla olemaan joku painamassa tangon alas kun jääpi roikkumaan muuten heti kun mennään yli 80 kilon. 😀 Noloa

Kulmasoudut tein vuorostaan lattialta. Pari kovaa sarjaa. Videolla eka sarja ja toinen sarja failureen + mavet päälle siinä.

Takaolkapäät taidan tehdä jatkossa myös selkätreenin perässä, hieman enemmän eristävämmillä liikkeillä ja pienemmillä painoilla. Niitä kun ei ikinä voi olla liikaa ja takaolkapäätreenit on jääneet 4 kuukauden sisään todella vajaaksi joten pakko kompensoida hieman.

reissussa

Ai niin, olin myös reissussa viime viikolla.

Laitan reissusta parempaa settiä kunhan rako löytyy. Ei voi muuta sanoa kuin että aika menee nopeasti ja päivät vilisten. Tuntuu ettei mihinkään ylimääräiseen riitä aikaa. Noh, ensi viikon jälkeen pääsee lomalle sitten. Reissuun olisi tarkoitus lähteä, mutta ei tiedä vielä mihin vai lähdetäänkö ollenkaan. Pääasia että treenit luistaa.

Mulla on tällä hetkellä semmonen draivi päällä, että ensi vuonna lupaan yllättää porukkaa kun kisataan. Lava, haasteet ja kinkerit ovat isot, mutta pitää siellä muidenkin ukkojen olla sitten kunnossa sama se vaikka junnu tässä ollaankin ja vastaan tulee neljännelläkymmenellä olevia huippuja.

Paino on tässä noussut 86 kilosta 91 kiloon  (vähän hölläilin treeneissä muutaman viikon ja se putosi 94 kilosta 86  kiloon ihestään) lyhyessä ajassa ja tuntuu kroppa toimivan.

No comments yet

Leave a Reply: